Melyik faj adatait szeretné látni?  Településre nagyítás:
A térkép alatt további hasznos információkat olvashat!

 

Ismer fészkelőhelyeket? Megfigyeli a fecskefészkek lakóinak életét?

Megszámolná a környezetében található fészkeket? Akkor kattintson ide! >>

 

Az adatbázis további részeit a felső Menü használatával érheti el.

 

A térképi alkalmazás a közeli pontokat kék (1-9 pont), sárga (10-99 pont) és piros (100 pontnál több) körökkel jelezve összevonja, s a kör közepében megjeleníti az összevont pontok számát. Ezekre a körökre kattintva, az összevont pontokra nagyítódik a térkép.

A fészkelőhelyeket jelölő markerekre kattintva, egy felugró szövegbuborékban olvashatóak az adott fészkelőhely legfontosabb adatai. Ha az adott fészkelőhelyről további információkat is szeretne megtudni, akkor a felugró szövegbuborékban a megfelelő linkre kattintva elérheti annak adatlapját.

Az egyes fajok fészkelőhelyeit más-más színű marker jelöli. Ha egy fészkelőhelyen több faj fészkelését is jelezték, akkor az adott marker fehér színben jelenik meg.

 

 

Néhány információ a térkép mozgatásáról

+ A Google térképet a bal felső sarokban található gombokkal (+/-) és „csuszkával” vagy a görgős egereken scrollozással tudja nagyítani/kicsinyíteni.
+ A térképet az egér mozgatásával és bal gombjának egyidejű lenyomásával vagy a bal felső sarokban látható nyilakra kattintva tudja bármely irányban mozgatni. 

+ A térképi felület bármely pontján történő dupla kattintásra az adott pont kerül a középpontba.